2 Million BC spilleautomat

leovegas1Bonus opptil 4.000 Euro + 200 free spins på Starburst
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24
slotsmillion
Bonus opptil 800 euro + 100 free spins på Gonzos Quest
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24
thrills-292x110
150% opptil 3.000 kr + 110 free spins på Starburst
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24

2 Million BC tar deg tilbake til steinalderen og urbefolkningens levestandard. Med verktøy som stokk og stein får du hjelp til å vinne store gevinster. Spilleautomaten passer for alle, er gøyal og underholdende. Du kan gjøre deg kjent med spilleautomaten ulike funksjoner helt gratis og uten krav om registering eller innskudd.

Spill gratis

Norske Spilleautomater gir deg muligheten til å teste ut spilleautomaten helt gratis. 2 Million BC frakter deg tilbake til steinalderen der stokk og stein var vanlige redskaper og hjelpemidler. Denne spilleautomaten er utstyrt med 5 hjul og 30 linjer, og har en masse eventyrligheter fra urtiden å by på. Du kan gjøre deg kjent med spilleautomaten helt gratis for på den måten å finne ut hvordan de ulike funksjonene og finesser på automaten fungerer. Det er store vinnersjanser på både bonusspill og free spins hos 2 Million BC, derfor kan det også være lurt å prøvespille automaten før du begynner å spille med ekte penger.

Free spins på 2 Million BC

De aller fleste spilleautomater har den lønnsomme funksjonen free spins funksjonen, og 2 Million BC er intet unntak. Det er også flere nettcasinoer som gir deg muligheten til å få tak i free spins til 2 Million BC. Men stort sett mottar man ikke free spins før etter man er registrert eller har foretatt innskudd. Når man utfører et innskudd mottar man også en bonus, denne bonusen varierer alt etter hvilket innskudd man har foretatt. Det er også fullt mulig å vinne free spins i selve spillet, for eksempel om du får tre bonussymboler på rad, eksempelvis tre leirbål, så vinner du free spins. Du kan da selv velge om du vil ta ut denne gevinsten i penger eller legge dem til som free spins. Men det er nå alltid godt å kunne ha noe free spins på lager også.

2 Million BC bonuser

Du kan få tilgang til flere 2 Million BC bonuser hos ulike nettcasioner, og det er flere bonusspill uten om selve free spins funksjonen. Stort sett mottar man en velkomst bonus når man utfører sitt første innskudd, og det er ikke umulig at bonusen er nettopp rettet til 2 Million BC spilleautomaten. Velkomstbonusen varierer alt etter hvor mye man selv velger å sette inn, jo høyere innskudd man setter inn, jo høyere vil også velkomstbonusen bli. Du kan også aktivere bonusspillet Saber Attack ved å snurre frem 3 eller flere eikenøtter på en rekke. Huleboeren trenger også din hjelp til å slå ned sabeltigeren og i belønning mottar du fine premier. Det siste bonusspillet aktiveres om du klarer å få 3 eller flere diamanter på en rekke. Da aktiverer du Diamantbonusen, og her skal du hjelpe huleboeren ved å stjele diamanter i fra sabeltigeren, og selvfølgelig blir du også her belønnet med flotte gevinster om oppdraget ditt blir vellykket.

Spill 2 Million BC spilleautomat

2 Million BC er en fornøyelig og lystbetont spilleautomat som inneholder mye artig underholdning. Spillet inneholder gode 3D animasjoner og dette satt sammen med de ulike lydeffektene blir spilleopplevelsen en morsom og levende opplevelse. 2 Million BC tar deg med rett inn i den enkle, men spennende steinaldrenes verden der du får være med i leiren til en huleboer. Spilleautomaten inneholder 5 hjul og 30 linjer der du kan velge mellom 5 forskjellige innsatsnivåer. 2 Million BC har mye snadder på lur, og med både free spins og de ulike bonusspillene er spilleautomaten på så mange måter komplett. Du kan gjøre deg kjent med denne eventyrlige spilleautomaten hos Norske Spilleautomater helt gratis, og det kan lønne seg å prøve og ikke minst å bli kjent med automaten og dens ulike og spennende kombinasjoner før man spiller for ekte penger. På den måten blir det også lettere å satse på og å ikke minst å oppnå de store gevinstene.

Symboler og gevinst

Effekter og symbolene som finnes på 2 Million BC er tatt ut rett i fra steinalderen der det er huleboerens verktøy, dyr og diamanter som gjelder og teller. Ved å trykke på «view pays» knappen oppe i høyre hjørne kan du til en hver tid se og få en oversikt over de forskjellige symbolene og deres ulike verdier. Det dukker da opp en liste med den informasjonen som du trenger.

2 Million BC jackpot

2 Million BC har ingen progressive jackpot fordi spilleautomaten har en fast toppgevinst på $7 500, og denne gevinsten krever at du spiller med høyeste innsats. Spilleautomaten har dessuten flere gode bonusspill og ikke minst free spins. Desto høyere innsats også desto høyere gevinster. Sammen med mengden av både bonusspill og gode muligheter for free spins kan gevinstene på denne spilleautomaten bli høye.

Spesialfunksjoner

Spilleautomaten 2 Million BC byr på et lite mylder av bonusspill og free spins. I bonusspillet trenger huleboeren din hjelp til å overvinne en sabeltinger, men også din hjelp til å stjele diameter. Lykkes du med dette kan belønningene bli store. Og sammen med toppgevinsten på $ 7 500 kan du så absolutt vinne høye gevinster på denne spilleautomaten.

2 Million BC mobilversjon

Det er ikke nødvendig å sitte inne for å spille på ynglings spilleautomaten din fordi 2 Million BC kan du også nå spille på mobiltelefonen din. Selv om det ikke er noen dirkete applikasjon til denne spilleautomaten kan du allikevel benytte deg av den via en nettleser. Men mobilen din eller nettbrettet ditt må være utstyrt med java eller flash for at du skal kunne spille på denne gøyale spilleautomaten hvor enn du måtte ønske. Selve spilleopplevelsen kan bli noe redusert når man spiller på mobiltelefon siden skjermen blir mindre, men det er nødvendigvis ingen hindring til å ha en spennende spilletid på spilleautomaten 2Million BC.

2 Million BC på iPhone og iPad

Det er også fullt mulig å spille 2 Million BC på iPhone eller Ipad. Det er ikke noen applikasjon til spilleautomaten, men er nettbrettet utstyrt med java eller flash kan du benytte deg av denne via en nettleser. På ett nettbrett eller en Ipad vil man få en bedre oversikt over selve spilleautomaten og spilleopplevelsen vil selvfølgelig bli noe mer artig enn på mobiltelefonen der du boltrer deg sammen med huleboeren i jakten på sabeltigeren og innsamling av diamanter hvor og når du måtte ønske å dra ut på eventyr sammen med ham.

2 Million BC på Android

Du kan også spille 2 Million BC på Andriod, på lik linje som alle Apple sine produkter. Det finnes ikke en dirkete applikasjon til spilleautomaten, men nettleseren gjør det mulig for deg å få en engasjerende og fengslende steinaldretur sammen med huleboeren på spilleautomaten 2 Million BC. Du trenger også kun her å ha java eller flash for å spille hvor og når du selv måtte ønske.

RTP – Return to Player

De aller fleste spilleautomater har en RTR som ligger på mellom 92 til 98 %. Dette prosenttallet viser hvor mye av din egen innsats som blir utbetalt i gevinster. På en enkel måte betyr det at for hver 100 du spiller for så skal det da i teorien utbetales en gevinst på 92 eller 98. Dette kommer an på spilleautomatens RTR. Dette er en relativ høy RTR som selvfølgelig gir deg både gode vinnersjanser og mye fornøyelse og moro for pengene mens du jakter sammen med den godslige huleboeren.

Våre 2 Million BC tips

Du sitter nå med mye god informasjon om denne artige og morsomme spilleautomaten, og våre 2 Million BC råd og tips er enkle å følge. Det er alltid lurt å prøvespille automaten før du bestemmer deg for å spille med ekte penger, og gratisversjonen finner du øverst på siden. Gratisversjonen gir deg muligheten til å bli kjent med spillets ulike spennende finesser, funksjoner og kombinasjoner, og du kan prøvespillet gratis så lenge du måtte ønske uten innskudd. Det kan være greit å gjøre dette før du bestemmer deg for å spille med ekte penger. Uansett om du spiller uten innskudd eller velger å spille med ekte penger er det alltid viktig å huske på at man spiller for å ha det gøy og for å få en artig opplevelse. Det kan være vanskelig å tjene penger på spilleautomater, derfor er det viktig å ta utgangspunkt i at man spiller for å ha det gøy, moro og spenningens skyld, og at bonusen er store sjanser til å vinne høye gevinster. Spill alltid for penger som du har råd til å miste, da vil spilleopplevelsen din bli enda bedre.

Plus & Minus

Free spins, bonusspill, høye gevinster, krydret med artige opplevelser og spenning – 2 Million BC er spilleautomaten som har alt man ser etter. 2 Million BC er også utstyrt med glimrende 3D animasjoner, samt gode og dynamiske lydeffekter som gir deg en enda bedre spilleopplevelse. Spilleautomaten har 5 hjul og 30 linjer å spille på, og kombinasjonene er mange. Foruten dette så kan du spille 2 Million BC hvor enn du måtte ønske med smart- telefon eller nettbrett så lenge utstyret du bruker er installert med program som java eller flash siden det foreløpig ikke er applikasjoner til spilleautomaten. Derfor er det heller ingen hindringer til å leve deg inn i steinalder tiden sammen med huleboeren og jakten på sabeltiger og diamanter og ha en gøyal og artig opplevelse med 2 Million BC.