Old Timer spilleautomat

leovegas1Bonus opptil 4.000 Euro + 200 free spins på Starburst
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24
slotsmillion
Bonus opptil 800 euro + 100 free spins på Gonzos Quest
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24
thrills-292x110
150% opptil 3.000 kr + 110 free spins på Starburst
Skärmavbild 2015-03-04 kl. 15.23.24

Freespins på Old Timer

Old Timer er en spilleautomat med lang fartstid. Den er erfaren og rutinert, har bydd på utallige gevinstutbetalinger og spredt spilleglede land og strand rundt i en årrekke. Ja, den er rett og slett en Old Timer. Men gammel og sliten er den slettes ikke! Å nei, du. Det er fortsatt liv i Old Timer, og det er sikkert mange som vil glede seg over et gjensyn. Denne automaten var nemlig en stor favoritt i den tiden da fysiske spilleautomater var å finne på kiosker og nærbutikker landet rundt. Nå er den å finne på datamaskinen, og der byr den på den samme herlige spenningen som mange nordmenn sikkert minnes med stor glede! At Old Timer er en klassiker betyr at den er en enkel enarmet banditt. Det vil igjen si at du ikke kan regne med å nyte godt av freespins på Old Timer. Den slags fancy ekstrautstyr fantes ikke i gode gamle dager, og er heller ikke å oppdrive på internettutgaven av denne tidløse klassikeren. Hvis det er gratissnurr du er ute etter, anbefaler vi at du sjekker hva slags tilbud som er å finne hos nettcasinoene for øyeblikket. De lokker ofte med massevis av free spins på et bredt utvalg av automater.

Old Timer bonuser

Old Timer bonuser skal du lete lenge etter. Denne gode gamle klassikeren byr ikke på den slags nymotens vare. Nei, her i gården er det den rene, utilslørte spillemoroa som gjelder. Den får du ved å snurre tre hjul – ikke ved å spille bonusspill som ikke har noe som helst med hjul, fruktsymboler eller gevinstlinjer å gjøre! Når det er sagt, hører det med at Old Timer har et såkalt toppspill. Det vil si et ekstra sett med spillehjul, plassert over de ordinære spillehjulene. Når du innkasserer en gevinst, vil den overføres til dette toppspillet hvor du kan snurre i veg med sjanse til å vinne veldig mye større gevinster enn vanlig. Et lignende format vil sikkert mange spillere kjenne igjen fra Jackpot 6000 – Norges aller mest populære spilleautomat. Detter er jo strengt tatt ikke noe bonusspill, men bonus kan allikevel komme godt med for de som vil hygge seg med Old Timer. Hvis du har spilt en del på nettet har du sikkert fått med deg at de aller fleste spilloperatørene deler ut en masse heftige bonuser. Disse består av spillekreditt, og kan komme opp i mange tusen kroner i verdi. Du kan enkelt innkassere slike bonuser ved for eksempel å åpne en konto, eller gjøre et pengeinnskudd. Når du har bonusen i lomma kan du gjerne bruke den på Old Timer.

Old Timer mobilversjon

Old Timer er en god gammeldags automat. Han har sett det aller meste, og utbetalt mer i pengepremier enn de aller fleste. Med et spillformat av aller mest klassiske slag – 3 spillehjul med fruktsymboler – er Old Timer åpenbart en automat som vil appellere til nostalgikere som kjenner han igjen fra gode gamle dager da han stod i inngangspartiet på butikken og gatekjøkkenet. Men at Old Timer har noen år på baken betyr slettes ikke at han ikke henger med på notene. For i dag kan du nemlig hygge deg med denne klassikeren både på nettbrett og smarttelefon. Det stemmer: en Old Timer mobilversjon har blitt utviklet. Den gir deg mulighet til å hygge deg med en vaskeekte enarmet banditt når som helst og hvor som helst. Du spiller Old Timer via nettleser. Det vil med andre ord si at noen Old Timer app ikke foreligger, og at du ikke trenger tenke på innstallering eller nedlastning eller noe sånt. Old Timer fungerer nøyaktig like bra på enheter med Android som operativsystem som på iPhone og iPad. Hva tror du om å stikke innom kjøpesenteret hvor du i sin tid spilte Old Timer i automatversjon for å snurre noen runder på mobilen? Minnene vil nok strømme på!